Kringloop Valkenburg
De kringloop van het leven
Kringloop Valkenburg

Werk in de winkels van Kringloop Zuid in Zuid-Limburg

Een leerwerkbedrijf met vrijwilligers en vaste medewerkers

We vinden niet alleen het hergebruiken en recyclen van spullen belangrijk, maar vooral ook het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen verdient immers een nieuwe start.
 

Vrijwilligers

Al jarenlang houden vele vrijwilligers Kringloop Zuid met veel enthousiasme draaiende. Hun inzet en positieve houding is niet meer weg te denken uit ons bedrijf. Wilt u zelf een bijdrage leveren aan onze kringloopgedachte en lijkt het u fijn om met anderen bij een gemoedelijk en gezellig bedrijf te werken? Wij kunnen altijd helpende handen gebruiken.

Leerwerkbedrijf

Kringloop Zuid is een erkend leerwerkbedrijf. Wij willen graag re-integreerders en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een arbeidsbeperking, weer vooruitzicht op werk geven. Met diverse trajecten proberen wij hen handvatten aan te reiken om zelf hun weg op de arbeidsmarkt te vinden.

Vaste medewerkers

De harde kern van Kringloop Zuid wordt gevormd door vijftien betaalde krachten. Deze vaste medewerkers zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Daarnaast begeleiden zij de vrijwilligers en andere medewerkers.

kringloop Zuid-Limburg
kringloop Zuid-Limburg

U inzetten voor Kringloop Zuid?

Zou u bij willen dragen aan het succes van Kringloop Zuid? Dat kan! Door vrijwilliger te worden bijvoorbeeld. Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een van onze leerwerktrajecten? 

Neem contact op
kringloop Zuid-Limburg