kringloop Zuid-Limburg
Tweedehands? Daar hebben we een handje van
kringloop Zuid-Limburg

Doneer uw spullen aan Kringloop Zuid in Maastricht en Valkenburg

Halen, brengen en bezorgen: al uw spullen waar ze moeten zijn

Mensen gelukkig maken met uw oude spullen is leuk. Als u dingen die u zelf niet meer nodig heeft aan Kringloop Zuid doneert maakt u niet alleen ons en onze klanten blij, maar draagt u ook bij aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen die niet zo makkelijk werk vinden via de reguliere weg.
 

Halen

Kringloop Zuid haalt bruikbare spullen gratis bij u op. Dat is zo geregeld. Bel 043-3620858, dan maken we een afspraak om alles bij u thuis op te halen. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Het laten ophalen van spullen is mogelijk in de gemeentes Maastricht, Valkenburg aan de Geul en Meerssen.

Brengen

Liever zelf uw oude spullen langsbrengen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt bruikbare spullen tussen 09.00 en 17.00 uur afgeven bij onze vestiging in Maastricht, van maandag tot en met zaterdag, of bij ons filiaal in Valkenburg, van dinsdag tot en met zaterdag.
 

kringloop Limburg; tweedehands

Inboedelservice

Voor het leeghalen van een woning of bedrijfsruimte beschikken wij over een inboedelservice. Een van onze medewerkers bekijkt de inboedel ter plekke. Er wordt dan een inventarisatie gemaakt van de hoeveelheid verkoopbare spullen en hetgeen gerecycled kan worden of naar de stort moet. Bel 043-3620858 om een afspraak te maken.

Uw aankopen worden thuisgebracht

Geen zin om zelf te sjouwen met uw koopjes? Wij bezorgen uw gekocht spullen ook bij u thuis! Daarvoor vragen we wel een kleine vergoeding. 

Meer weten? Neem contact op