Tweedehands? Daar hebben we een handje van

Doneer uw spullen aan Kringloop Zuid in Maastricht en Valkenburg

Halen, brengen en bezorgen: al uw spullen waar ze moeten zijn

Mensen gelukkig maken met uw oude spullen is leuk. Als u dingen die u zelf niet meer nodig heeft aan Kringloop Zuid doneert maakt u niet alleen ons en onze klanten blij, maar draagt u ook bij aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen die niet zo makkelijk werk vinden via de reguliere weg.

Welke spullen nemen wij niet aan?

Halen

Kringloop Zuid haalt bruikbare spullen gratis bij u op. Dat is zo geregeld. Bel (043) 362 08 58, dan maken we een afspraak om alles bij u thuis op te halen. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Het laten ophalen van spullen is mogelijk in de gemeentes Maastricht, Valkenburg aan de Geul en Meerssen.

Brengen

Liever zelf uw oude spullen langsbrengen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt bruikbare spullen tussen 09.00 en 17.00 uur afgeven bij onze vestiging in Maastricht, van maandag tot en met zaterdag, of bij ons filiaal in Valkenburg, van dinsdag tot en met zaterdag.

Inboedelservice

Voor het leeghalen van een woning of bedrijfsruimte beschikken wij over een inboedelservice. Een van onze medewerkers bekijkt de inboedel ter plekke. Er wordt dan een inventarisatie gemaakt van de hoeveelheid verkoopbare spullen en hetgeen gerecycled kan worden of naar de stort moet. Bel (043) 362 08 58 om een afspraak te maken.

Neem contact op

Uw aankopen worden thuisgebracht

Geen zin om zelf te sjouwen met uw koopjes? Wij bezorgen uw gekochte spullen ook bij u thuis! Daarvoor vragen we wel een kleine vergoeding.