De kringloop van het leven

Werk in de winkels van Kringloop Zuid in Zuid-Limburg

Een leerwerkbedrijf met vrijwilligers en vaste medewerkers

We vinden niet alleen het hergebruiken en recyclen van spullen belangrijk, maar vooral ook het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen verdient immers een nieuwe start.

Vrijwilligers

Al jarenlang houden vele vrijwilligers Kringloop Zuid met veel enthousiasme draaiende. Hun inzet en positieve houding is niet meer weg te denken uit ons bedrijf. Wilt u zelf een bijdrage leveren aan onze kringloopgedachte en lijkt het u fijn om met anderen bij een gemoedelijk en gezellig bedrijf te werken? Wij kunnen altijd helpende handen gebruiken.

Leerwerkbedrijf

Kringloop Zuid is een erkend leerwerkbedrijf. Wij willen graag re-integreerders en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een arbeidsbeperking, weer vooruitzicht op werk geven. Met diverse trajecten proberen wij hen handvatten aan te reiken om zelf hun weg op de arbeidsmarkt te vinden.

Vaste medewerkers

De harde kern van Kringloop Zuid wordt gevormd door vijftien betaalde krachten. Deze vaste medewerkers zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Daarnaast begeleiden zij de vrijwilligers en andere medewerkers.

U inzetten voor Kringloop Zuid?

Zou u bij willen dragen aan het succes van Kringloop Zuid? Dat kan! Door vrijwilliger te worden bijvoorbeeld. Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een van onze leerwerktrajecten?

Neem contact op

Nieuwtjes uit de tweede hand(s)

Het laatste nieuws

Lees hier alles over Kringloop Zuid en blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.

Wist u dat?

Kringloop Zuid trotse bezitter is van het Keurmerk Kringloopbedrijven®.

Het Keurmerk Kringloopbedrijven is in het leven is geroepen om professionele kringlooporganisaties de mogelijkheid te bieden zichzelf te onderscheiden.

 

Het hebben van het Keurmerk Kringloopbedrijven certificaat betekent onder meer dat wordt nagegaan dat kringloopbedrijven hun sociale en milieu doelstellingen vastleggen en operationaliseren, hierover transparant zijn, oog hebben voor hun omgeving, dat arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op collectieve afspraken en dat de interne bedrijfsprocessen op een heldere wijze zijn vastgelegd.

Het Keurmerk Kringloopbedrijven is in de basis afgeleid van ISO 9001.

BKN ziet erop toe dat organisaties met het Keurmerk Kringloopbedrijven eens per 1,5 jaar worden getoetst.

 

Het aanvragen van het Keurmerk Kringloopbedrijven is mogelijk voor organisaties die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven.

Breng ons een bezoek
  • 100% Kringloop
  • 100% Kringloop!

Facebook-newsfeed van ons filiaal in Maastricht

Facebook-newsfeed van ons filiaal in Valkenburg aan de Geul